Aunt & uncle of Ruby

We hadden de oom en tante van Ruby laten weten dat we die dag kwamen maar niet de exacte tijd. We liepen dus het zand weggetje vanuit hoofdweg in en toen het erf op. Eenmaal aangekomen bij het huis liepn we via de achterdeur naar binnen waardoor zij natuurlijk onwijs schrokken. Ze schrokken van ons ... maar eigenlijk meer omdat Ruby alweer een paar jaar niet bij hun was geweest en nu zo een soort van plotseling voor de deur stond.

Heerlijk, we waren zeg maar thuis ! We hadden een eigen slaapkamer en namen meteen beslag over de comuter. Het terrein van haar oom en tante bestaat uit een aantal gedeeltes zoals een stuk voor picknickzone, het huis met tuin en zwembad (die HELAAS lek was, waardoor we dus niet konden zwemmen), een pruimengaarde.

Iedere middag kookte haar tante een heerlijk maaltijd. De we onder het genot van een chileens wijntje op aten. Tevens zaten we iedere avond met haar oom Pisco met cola te drinken.

We hier veel achter de computer gezeten om alle foto´s erop te zetten (ja dat is een heel gedoe en vandaar dat we dus achterlopen met deze site). Één middagje zijn Ruby en ik naar Los Andes geweest om wat te drinken en rond te lopen.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer