Chileense badplaatsje

Zo daar zitten we dan al zwetend in de bus van San Pedro naar Bahia Inglesa ! Ja je zal wel denken: zweten ???

We zaten in de bus en opeens was er een roadblock. Politie met honden etc ! Ja dan moet je je ff indenken als je daar zit als drugstoerist !!! Er kwam een agent in de bus langs om onze paspoorten te controleren en de andere agenten + honden gingen het laadruim in om aan de baggage te snuffelen. Wat een geluk ... ze hadden mijn dope niet gevonden, hahahahh !

In Bahia Inglesa hadden we met z´n drieen (ja die maffe Seline uit Zwitserland was er ook nog steeds) een appartement gehuurd voor 2 nachten. Die ene dag die we hier hadden hebben we heel relaxed doorgebracht met tv kijken en later buiten wat rond gewandeld.

Op het strand, waar nu geen kip was en die normaal in de zomer afgeladen is, liepen een paar zwerf honden. Die bleven ons maar achtervolgen en om ons heen hangen. Zelfs zo erg dat als we een rots beklomen deden zij dat ook ! Toen zijn we in een taxi gestapt en naar Caldera (een wat groter dorpje ernaast) gegaan om te pinnen en boodschappen te halen. Bahia Inglesa is zeg maar niet meer dan 1 straat !

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer