Een bergdropje ipv een tropische eiland

Na de geweldige boottrip (waar niet iederse maag goed voor was) waren we aangekomen op het vaste land. Hier moesten we een taxi vinden die ons naar de bushalte kon brengen. Daar hebben we de bus gepakt naar David. Een grote vieze stad en niets voor toeristen of backpackers !

Na een maaltijd in Pio Pio (oftewel de KFC van Panama) hebben we de volgende bus gepakt naar Boquete. Dit was wel een leuke rit van een uurtje in een Amerikaanse schoolbus ...

In Boquete aangekomen zijn we ergens een drankje gaan doen en hebben we onze lonely planets geraadpleegd voor een accomodatie. Aangezien die dorpje in de bergen ligt en het nu het regenseizoen was ... was het er koud en nat !!!

De volgende dag hebben we wat rondgelopen en in een cafe gezeten aangezien het regende (ja we zijn wel in de tropen maar dat wil nog niet zeggen dat het altijd zon is).

's Avonds na een maaltijd in een bistrorestaurantje (waar we die hele groep stumperds uit Leiden zagen zitten) (tevens voor de duidelijkheid ... we zijn NIET met hun opgetrokken) hebben we heerlijk cocktails gedronken in een Afrikaanse bar, genaamd Zanzibar !!!

En la manaƱa hebben we een koffietour gedaan bij een boerderij. Deze tour werd gedaan door een Nederlandse mevrouw die daar nu een aantal jaren woont met haar man. Zij hebben een kleine koffieboerderij voor hun hobbie/locale verkoop. Dit was een hele interessante privetour door de fabriek.

Voor de rest hebben geen tours of trekkingen gedaan aangezien het regende. 's Avonds weer gegeten in dat heerlijke bistrootje en onze foto's laten branden in een internetcafe. Nou ja laten branden is makkelijker gezegd dan daar gedaan ....................... het duurde zo'n 4 uur, omdat we of een verkeerde cd hadden gekocht of de cd's dubbel wilden hebben !

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer