De eerste dagen ...

Ha ha ha Costa Rica ...

San Jose jose jose ... ja hoe was het daarmee !?

Ja eenmaal aangekomen bij ons hostel Aranjuez, om /- 22.00 uur, bleek er geen boeking van ons te zijn. Maar uiteindelijk konden we toch blijven en was het uitgezocht.

We wilden die avond wat te drinken hebben, maar de beveiligingsman vertelde ons dat het niet een goed idee was om zo laat alleen over straat te gaan. In deze buurt was namelijk geen politie controle en het was moederdag ... wat betekent dat er helemaal niemand op straat is ! Hij was zo vriendelijk om met ons mee te lopen om wat te halen.

De volgende ochtend hadden we een citytour ... naar het mooie nationale theater en daarna het nationale museum. ?s Middags naar een cafe geweest om wat te eten en te drinken. ?s Avonds weer wat te drinken gehaald en zitten praten met die beveiligingsman genaamd Renso. Een hele aardige man die het prachtig vond dat Ruby zo goed spaans praat en voor mij praatte hij langzaam zodat ik het ook een ?beetje? kon volgen (met wat vertaling van Ruby).

Dag 2: Hebben we weer heerlijk genoten van het ontbijtbuffet ! Daarna de hele ochtend/middag met een amerikaans stel uit Arizona daar gezeten. Na wat alchoholische versnaperingen hebben we een klein rondje stad gedaan met de vriendin van Renso. En ja in de avond weer heerlijk in het hostel een drankje gedaan en ouwehoeren.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer