Het stadsleven hoog in het Andes gebergte !

La Pazzz .............. Ja, iedereen zegt altijd dat het daar heel erg gevaarlijk is (daarom zijn we er eigenlijk heen gegaan) ! We wilden eigenlijk daar alleen bussen wisselen maar het trok ons aan de ene kant wel aan om daar een kijkje te nemen.

Aangekomen in La Paz zijn we naar het Loki Hostel gegaan. Die kenden we al, aangezien wij al eerder verbleven in de Loki Hostels van Lima & Cusco. Heerlijke douches, lekker ontbijt en goed om mensen te ontmoeten ... ennn een heel goede prijs !!! We waren nog met die 2 zwitserse meiden en checkten in in een dorm voor 6 personen. Tot alle verbazing natuurlijk (hahahha), de 2 andere bedden waren bezet door 2 nederlandse meiden. We hadden hun al op Isla del Sol (Copacabana) zien lopen en een keer de weg gevraagd ofzo.

In het hostel hadden ze die avond goedkoop eten, sunday roast. Daarna zijn we heerlijk chill naar de bioscoop geweest.

De volgende dag hebben we wat rondgelopen over de Witch Market en door het centrum. Op de Witch Market kan je allerlei dingen kopen zoals Lama embrio´s waarmee je je huis kan zegenen en potjes met dingen erin (geen idee wat) voor geluk. Natuurlijk ook allerlei toeristische troep zoals kleedjes en poppetjes. Op een gegeven moment begon het wat te regenen en wilden we wat gaan lunchen. We zagen op een hoek een tentje en gingen naar binnen ... en ja hoor ... die 2 nederlandse meiden zaten daar. Wat bleek nou, dit tentje (genaamd Luna y Sol) had een nederlandse kaart. Bitterballen, shoarma (niet nederlands maar ok), broodje gehaktbal, etc. Het smaakte niet echt nederlands en de bitterballen waren niet van Mora of van Dobbe ........ maar het idee was wel geinig ! Toen we gegeten hadden regende het nog en hadden we geen zin om de rest van de dag daar nog doorheen te lopen. Het werd dus weer de bioscoop, ahahahh ! `S avonds zijn we uit eten geweest bij een Argentijns restaurant omdat 1 van die zwitserse meiden de volgende dag een andere kant dan ons opging.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer