Weekendje weg ...

Nou nou nou ... aangekomen op het vliegveld van ATL ! Wat een gare gasten daar joh ... die douane die allerlei onzinnige vragen stelt en tevens mochten we niet met z´n 2 aan de balie (omdat we geen familie waren). Dan moesten we onze tassen gaan zoeken en kwam er weer een 1 of andere knakker naar ons toe om te vragen waar we vandaan kwamen, wat we gingen doen en wat we bij ons hadden. Uiteindelijk onze tassen gevonden, opgepakt en 10 meter verder weer afgeven ... toen konden we onze tassen uiteindelijk na +/-1600 mtr lopen weer ophalen !

Ja en we hadden natuurlijk een hotel (motel 6) geboekt op Shithol. Wij daar naartoe met een ripoff shuttleservice ! Daar aangekomen bleek het echt net zo´n motel als uit een film ! Vage mensen en helemaal uit de buurt van DownTown ! Wij als enige toeristen (en blank) op zoek naar een maaltijd, die wel uit eindelijk vonden in the wafflehouse (zie foto).

Ohjaa en die hitte ... die absurde hitte boven de 100gr farenheit !!!

Rubster vertel jij eens wat over DownTown ?

De volgende dag wisten we niet hoe snel we richting het centrum moesten komen. Na (dit keer) een gratis schuttlebus en een trein zagen we de Skyline van Atlanta. Een combinatie van smog en de hitte zag je de stad in de verte met een grijzige waas. Ik moet jullie eerlijk bekennen, ik wist niet wat ik moest verwachten....

Na een 20 min. rit in de trein kwamen we aan in het centrum. Je kun je voorstellen wat een hel het was om in die hitte, door het centrum te lopen op zoek naar een slaap plaats. We liepen bepakt en bezakt eerst door een zwervers-junkies plein. Al die halve garen die je wezenloos aa lopen te staren. Niet chill!

Naenige tijd te hebben gelopen kwamen we bij Days Inn. Een okay hotel waarbij de airco op Noordpool staat. Staan er 2 Afro-Amerikaans achter de toonbank van de balie. We trokken onze mond al niet op of ze zeiden, It´s full.....
Ewout besloot om mij even achter te laten in de airco met onze tassen, zodat hij opzoek kon gaan naar een ander hotel. Na onderhandeling kon Ewout wel wat regelen bij de Holliday Inn. Zo relaxed.... spullen neer gooien en lekker douchen voordat we de stad gingen verkennen.

Een beetje rongelopen en ´s middags naar CNN, zo´n tour gedaan. Wel heel interessant. Wij kunnen nu elke als we naar CNN kijken...Hey die News gasten hebben we gezien!
Maar voordat we die tour gingen doen, moesten we eerst zo´n vliegveld checkup doen. Empty your pockets en go through the gates gedoe....

´S avonds gegeten in MidTown. Een veelste dure biefstuk voor een stelletje backpackers...maar hij was zoooo lekker!

Op de zondag hebben we...... GESLAPEN!!!! Veelste heet en uitgeput van voorbereidende dagen. (klein beetje rond gehangen dan...)

Nadat we maandag uitgechekt hadden zijn we naar Coca Cola World gegaan. Heel blij en vrolijk allemaal, zie de beer op de foto! Typical American ... !

Weer richting het vliegveld in de hitte.... (had ik al gezegd dat het heet was?) Op naar Costa Rica .... ajaaaiii jaaiiiiiiii  Andele andele.... !
Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer